moda dla kobiet 3
518-967-245
56 622-10-89
KOSZYK (0)
eidos

Polityka prywatności

 
Administratorem Państwa danych osobowych
jest EIDOS.pl Robert Brzykcy z siedzibą w Toruniu, ul Kilińskiego 13A, tel. kontaktowy: 518-970-210, 518-967-245, 56 622-10-89, e-mail:
e-sklep@eidos.pl. Dane przetwarzane są na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016r. w celu bezpośredniego kontaktu z klientem oraz wykonania postanowień umowy zawartej z klientami . Administrator nie udostępnia danych ani nie przekazuje danych do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej. Dane osobowe będą przechowywane w czasie niezbędnym do zrealizowania celu, maksymalnie przez okres 10 lat. Osobie, której dane dotyczą przysługuje prawo dostępu do swoich danych, ich poprawiania, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Dane nie będą podlegać zautomatyzowanemu przetwarzaniu, w tym profilowaniu. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji wskazanego wyżej celu. Dane są powierzane w niezbędnym zakresie jedynie podmiotowi zajmującemu się kadrami oraz księgowością, informatykowi oraz organom państwowym zgodnie z obowiązującymi przepisami.
 
Twoje dane osobowe możemy przetwarzać również w celach marketingowych EIDOS.pl Robert Brzykcy np. prezentowania Ci reklam i ofert naszych produktów. Jeśli zapisałeś się na newsletter, informacje marketingowe będziemy przedstawiać Ci również drogą mailową, pocztową lub na podany przez Ciebie numer. Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych osobowych w tym celu jest regulamin – umowa zawarta pomiędzy Tobą a EIDOS.pl Robert Brzykcy. Oczywiście możesz zlikwidować założone przez siebie konto.
 
W każdym czasie masz prawo do:
- wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;
- dostępu do swoich danych osobowych, w tym żądania wydania ich kopii;
- wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, jeśli podstawą przetwarzania jest uzasadniony interes;
- żądania sprostowania, ograniczenia przetwarzania lub usunięcia swoich danych.

Twoje dane mogą zostać przekazane podmiotom, które pomagają nam prowadzić komunikację z naszymi Klientami (np. wspierają nas w wysyłaniu wiadomości e-mail, a w przypadku działań reklamowych – także w kampaniach marketingowych), zapewniają wsparcie oraz działanie naszych narzędzi i systemów teleinformatycznych (np. przechowywanie danych), realizują przesyłki oraz zapewniają bieżącą obsługę prawną, księgową, informatyczną, przeprowadzają audyty etc.. Wszystko w ramach ramach zrealizowania celu jakim jest zrealizowanie Twojego zamówienia lub udzielenia Ci odpowiedzi na Twoje zapytanie lub wysyłania newslettera z ofertą naszych produktów.

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. 
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
 
Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")
Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony . Służą one celom statystycznym i personalizacji strony internetowej. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. Czytaj więcej informacji o "cookies" 
 
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z udostępnionych naszych danych kontaktowych.

 

Dołącz do nas
Płatności obsługuje
© 2018 EIDOS.pl®